fbpx

Om os 

Professionelt arbejde – hver gang!

Hos Friis-Gulve er vi stolte af vores håndværk, og sætter en dyd i flotte gulve. 

Hvem er Friis-Gulve? 

Det kan være svært at finde kompetente håndværkere, der tager sig godt af dit gulv, men samtidig til en overkommelig pris. Derfor har vi hos Friis-Gulve samlet de bedste medarbejdere, der har øje for detaljen. 

Vores håndværkere kommer fra forskellige brancher, og derfor ser vi ingen bekymringer. Ingen gulve skal behandles ens. Og det ved vi med vores erfaring. 

Vi sliber gulve uanset bopæl! 

Hos Friis Gulve er der ingen kommunebegrænsninger. Vi kører til opgaver landet rundt, og står altid klar til at give dine gulve et nyt liv. Vi er ikke for store til den lille opgave.

Du vil opleve kompetente medarbejdere, der tager dig med gennem hele processen. Vi tror på gode relationer. Vi forklarer dig, hvad der skal ske med dine gulve, for at få mest ud af de optimale 

Skal du have en uforpligtende samtale om dine gulve, så kommer vi gerne ud og kigger på dem, inden vi giver en pris. Ingen gulve er ens, og hvert gulv kræver sin egen behandling. Derfor fastsætter vi også en pris sammen med dig. Kontakt os her, for en uforpligtende samtale. 

Kontakt os her

Er du tvivl om, hvilken behandling dine gulve skal have? Så udfyld kontaktformularen til højre, eller brug nedestående information. Vi ser frem til at høre fra dig. 

Virksomhedsadresse

Ahlefeldtsvej 47
5300 Kerteminde

Ring til os

Send os en mail

13 + 1 =